Nyílászárók

Cégünk 1985 óta foglalkozik energiatakarékos nyílászárók gyártásával, szerelésével.

Az általunk használt hőhídmentes alumínium és műanyag profilokból készült energiatakarékos nyílászárók felhasználhatók ipari, kereskedelmi, vendéglátói, banki és egyéb közintézményi létesítmények, lakóházak, iskolák, télikertek, kupolák, nyílászárók kialakításánál. A konstrukciók segítik a külső és belső térelhatároló elemekkel szemben támasztott követelményeket.

Az új hőtechnikai szabvány életbelépése előtt már 1985-től gyártjuk és szereljük a nyílászárókat belföldön és külföldön egyaránt. Kezdetben licenc alapján a német ALUTHERM AT-700-as profilrendszert alkalmaztuk, 1992-től pedig igény szerint a német SCHÜCO, belga REYNAERS, lengyel SPECTRAL és MB 60 alumínium profilrendszereket alkalmazzuk, melyek az igényeknek megfelelően natúr, eloxált, vagy porszórt kivitelben készülnek.

Műanyag hőhídmentes profilcsaládból az német ROPLASTO ötkamrás csúcsminőségű, kiválóan formatervezett, UV álló rendszert alkalmazzuk, amely alap esetben fehér színű, de igény szerint színes kivitelben is készülhet. A nyílászárók a tokban és a szárnyban körbefutó acél merevítéssel vannak ellátva.

A rendszer alapot képez olyan ablakok, ajtók és térelválasztók gyártásához, amelyeknek egyáltalán nincs szükségük festésre. Karbantartást igen csekély mértékben igényelnek, így távol tudjuk tartani környezetünkből a mérgeket tartalmazó festékeket, fakezelő anyagokat. Alkalmazhatóak új épületeknél és felújításoknál, illetve beltéren és kültéren egyaránt.

Általános műszaki paraméterek:

Cégünk az MSZ EN ISO 9001:2009 Minőségbiztosítási rendszer, és az Európai Uniós szabvány szerinti CE előírásai alapján gyártja és szereli nyílászáróit kiváló minőségben és kedvező áron, széles üvegezhetőségi tartományban.


Műszaki paraméterek:

L2: Nagy légzárású
V1: Különleges vízzárású
SZ1: Különleges szélállóságú


Üvegezési lehetőségek:

-4-16-4 u=2,8W/m2K normál hőszigetelés
-4-16-4Low-E u=1,4W/m2K lágyfémbevonatos hőszigetelés
-4-16Ar-4LowE u=1,1W/m2K argongázas hőszigetelés
-igény esetén 3 rétegű üvegezés.Megrendelés esetén ingyenes felmérési lehetőség!Opcióként külön megrendelésre párkányfogadót, párkányt, redőnyt, szúnyoghálót, takaró elemeket tudunk biztosítani.
Igény esetén vállalunk beszerelést, beépítés utáni kőműves, festő és egyéb szakipari jellegű munkálatok nélkül.

 

Referenciák

MAGYARORSZÁGON

NÉMETORSZÁGBAN